Carrosserie Vanoosthuyse
Carrosserie Vanoosthuyse Carrosserie Vanoosthuyse Carrosserie Vanoosthuyse Carrosserie Vanoosthuyse Werplaats

Historiek

Het carrosseriebedrijf werd gestart in 1954 door Gerard Vanoosthuyze en telde 1 personeelslid.

36 jaar later, in 1990, werd de carrosserie door de zonen Danny en Nick aangenomen als BVBA waardoor het bedrijf verzekerd werd van een permanente opvolging. Op vandaag werken er 6 mensen in vast dienstverband. Dit betekent dat bedrijfsanalyses en opleidingsprogramma’s een noodzakelijk element vormen voor de verdere uitbreiding van het bedrijf. De werkplaats groeide tot 1000 m² en een parking voor het cliënteel van 300m².

Vermits de kwaliteit van het werk vanaf het begin voor de bedrijfsleiding van primordiaal belang was,werd in 1995 reeds het Eurogarant label behaald. Eurogarant garandeert aan de klanten de aanwezigheid van een moderne carrosserie-uitrusting en de benodigde bedrijfsvergunningen.

Ondertussen werd Vanoosthuyze BVBA eveneens als aanbevolen hersteller aangenomen door verschillende verzekeringsmaatschappijen zoals AXA, Vivium, Ethias, P&V, Generali, Zelia enz... Zo zijn er akkoorden aanwezig bij enkele grote merkgarages zoals: Mazda Belgium, Saab, Lexus, enz...

Als vervolg op het streven naar kwaliteit werd in 1999 beslist het kwaliteitssysteem ISO9002 in te voeren, nu ondertussen kwaliteitslabel 9001 Certificaat eurogarant om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en continu te verbeteren. Zo kunnen de klanten zich dan in volle vertrouwen naar hun carrosserie wenden, wetende dat de herstellingen en de opvolging ervan correct zal verlopen, volgens de normen beschreven in het kwaliteitshandboek, de procedures, de werkinstructies en volgens hun verwachtingen en de overeengekomen afspraken.
Ook zijn wij aangesloten bij Colormotion die ons steeds op de hoogte brengen van de nieuwigheden ivm materialen en producten en zorgt dat er voldoende opleiding volgens eigen noden wordt gegeven zowel intern als extern. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw schadedossier van A tot Z afgehandeld wordt, zodat u geen verdere stappen hoeft te ondernemen.
HISTORIEK